Menu

Docent textiele werkvormen en/of zorg en welzijn


   Docent textiele werkvormen en zorg en welzijn
   Wtf: 0,8000, 20 lessen

   Locatie: PrOUbbo Emmius Praktijkonderwijs is op zoek per direct op zoek naar een docent voor textiele werkvormen en zorg en welzijn. De omvang van de baan is 0,8000 fte (20 lessen) en kan op werkdagen dagen worden ingevuld. Het betreft vervanging van een collega die binnenkort met zwangerschapsverlof gaat.

Ubbo Emmius Scholengemeenschap
Ubbo Emmius is een bijzondere school waar, vanuit een christelijke traditie, ruimte wordt gemaakt voor vragen en antwoorden rond zingeving. Van de sollicitanten verwachten we dat zij daaraan een bijdrage willen en kunnen leveren. De scholengemeenschap kent zeven locaties in Stadskanaal, Onstwedde, Veendam en Winschoten. Er zijn in totaal 3000 leerlingen, maar door de vele locaties is er sprake van kleinschaligheid.

Ubbo Emmius Praktijkonderwijs
Ubbo Emmius Praktijkonderwijs is een praktijkschool in Stadskanaal. Na het doorlopen van het Praktijkonderwijs op Ubbo Emmius Praktijkonderwijs kunnen leerlingen in toenemende mate zelfstandig en volwaardig participeren in de maatschappij.

Solliciteren
Heb je belangstelling voor de vacature dan kun je solliciteren via de actieknop SOLLICITEREN op deze pagina.  

Wij bieden
Een aantrekkelijke werkomgeving met een prettige werksfeer en een team van enthousiaste collega’s. Op basis van de cao-VO ontvang je een prima salaris, 8% vakantie-uitkering, een aantrekkelijke eindejaarsuitkering en eventueel een tegemoetkoming in de reiskosten.
Ubbo Emmius biedt de medewerkers faciliteiten voor deskundigheidsbevordering en professionalisering.

Meer informatie
Wil je meer weten over Ubbo Emmius Scholengemeenschap, kijk dan op www.ubboemmius.nl.
Op deze website kun je ook informatie vinden over de locatie Praktijonderwijs.

Voor vragen over deze vacature kunt u terecht bij de locatiedirecteur dhr. C. Zaal. (Chris) via 0599-696020 of czaal@ubboemmius.nl.

Acquisitie n.a.v. vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Vacature

Contactpersoon vacature

Locatie