Docent lichamelijke opvoeding Onstwedde


   Docent lichamelijke opvoeding

   Wtf 0,4000 tot 0,4800Ubbo Emmius Scholengemeenschap zoekt voor het nieuwe schooljaar voor de locatie Onstwedde een docent (m/v) Lichamelijke opvoeding voor 0,4000 tot 0,4800 fte (10 tot 12 lesuren).
De functieschaal LB is op deze vacature van toepassing.

Ubbo Emmius Scholengemeenschap
Ubbo Emmius is een bijzondere school waar, vanuit een christelijke traditie, ruimte wordt gemaakt voor vragen en antwoorden rond zingeving. Van de sollicitanten verwachten we dat zij daaraan een bijdrage willen en kunnen leveren. De scholengemeenschap kent zeven locaties in Stadskanaal, Onstwedde, Veendam en Winschoten. Er zijn in totaal 3000 leerlingen, maar door de vele locaties is er sprake van kleinschaligheid.

Ubbo Emmius Onstwedde
De locatie Onstwedde is een kleine school die het voor leerlingen mogelijk maakt om zo lang mogelijk dichtbij huis onderwijs te volgen.
In de brugklas zijn de leerlingen van alle niveaus (basisberoepsgerichte leerweg t/m vwo)
De locatie werkt nauw samen met de basisscholen. Basisschool “De Rank” bevindt zich zelfs in hetzelfde gebouw. Omdat we een kleine school zijn, kennen we de leerlingen en is er veel aandacht voor de manier waarop de leerling zich het beste kan ontwikkelen.
Een goede docent is van groot belang! In Onstwedde spreken de docenten wekelijks met elkaar over de manier waarop zij lesgeven. Welke werkvormen werken goed, welke leerdoelen worden omschreven, hoe ziet de ideale les eruit in een bepaalde klas? Docenten spreken elkaar hier niet alleen over, maar kijken ook bij elkaar in de les, zodat ze elkaar tips kunnen geven.

Wij bieden
Een aantrekkelijke werkomgeving met een prettige werksfeer en een team van enthousiaste collega’s. Op basis van de cao_VO ontvang je een prima salaris, 8% vakantie-uitkering, een aantrekkelijke eindejaarsuitkering en eventueel een tegemoetkoming in de reiskosten.
Ubbo Emmius biedt de medewerkers faciliteiten voor deskundigheidsbevordering en professionalisering.

Solliciteren
Heb je belangstelling voor de vacature dan kun je solliciteren via de actieknop SOLLICITEREN op deze pagina.  

Meer informatie
Wil je meer weten over Ubbo Emmius Scholengemeenschap, kijk dan op Ubbo Emmius.
Op deze website kun je ook informatie vinden over de locatie Onstwedde.

Voor vragen over deze vacature kunt je terecht bij de
locatiedirecteur mevr. I de Boer (Ingrid) 
via 06-12972127 of idboer@ubboemmius.nl.

Acquisitie n.a.v. vacatures wordt niet op prijs gesteld.


Vacature

Contactpersoon vacature

Locatie