Docent biologie Stationslaan


   Docent biologie

   Wtf 0,8000Ubbo Emmius Scholengemeenschap zoekt voor de locatie Stationslaan in Stadskanaal met ingang van het schooljaar 2018-2019
een docent (m/v) biologie voor 0,8000 fte (20 lesuren). Bij voorkeur in het bezit van een eerstegraads onderwijsbevoegdheid.
De mogelijkheid bestaat om de baan per 1-1-2019 uit te breiden tot 1,0000 fte.
De functieschaal LB is op deze vacature van toepassing.

Ubbo Emmius Scholengemeenschap
Ubbo Emmius is een bijzondere school waar, vanuit een christelijke traditie, ruimte wordt gemaakt voor vragen en antwoorden rond zingeving. Van de sollicitanten verwachten we dat zij daaraan een bijdrage willen en kunnen leveren. De scholengemeenschap kent zeven locaties in Stadskanaal, Onstwedde, Veendam en Winschoten. Er zijn in totaal 3000 leerlingen, maar door de vele locaties is er sprake van kleinschaligheid.

 Ubbo Emmius Stationslaan
De locatie biedt onderwijs aan leerlingen havo en vwo. Docenten zijn resultaatgericht en proberen leerlingen te helpen maximale prestaties te behalen. Dat geldt voor het onderwijs in de verschillende vakgebieden, maar dat gebeurt ook vakoverstijgend, bijvoorbeeld binnen het gymnasium; in culturele projecten; in het leren debatteren en in het technasiumonderwijs. We zien graag specialisten aan het werk, maar dagen je ook uit om over de grenzen van je vak heen te kijken.

Wij bieden
Een aantrekkelijke werkomgeving met een prettige werksfeer en een team van enthousiaste collega’s. Op basis van de cao_VO ontvang je een prima salaris, 8% vakantie-uitkering, een aantrekkelijke eindejaarsuitkering en eventueel een tegemoetkoming in de reiskosten.
Ubbo Emmius biedt de medewerkers faciliteiten voor deskundigheidsbevordering en professionalisering.

Solliciteren
Heb je belangstelling voor de vacature dan kun je solliciteren via de actieknop SOLLICITEREN op deze pagina.  

Meer informatie
Wil je meer weten over Ubbo Emmius Scholengemeenschap, kijk dan op Ubbo Emmius.
Op deze website kun je ook informatie vinden over de locatie Stationslaan.

Voor vragen over deze vacature kun je terecht bij de
locatiedirecteur dhr. J.A. (Jeroen) Baerveldt 
via 06-23927406  of jbaerveldt@ubboemmius.nl.

Acquisitie n.a.v. vacatures wordt niet op prijs gesteld.


Vacature

Contactpersoon vacature

Locatie